Prenumerera på bambustrumpor

Vi på Bambusverige förstår behovet av bekväma och snygga strumpor och därför har vi skapat en prenumerationsbaserad tjänst för att tillhandahålla kvalitetsbambustrumpor till konkurrenskraftiga priser.

Vår prenumerationsmodell innebär att du inte längre behöver oroa dig för att köpa nya par strumpor för ofta - vårt team levererar dem till dig enligt ditt önskade schema.

Dessutom har bambu naturliga antibakteriella och hypoallergena egenskaper, vilket gör det till ett idealiskt tygval - så länge du älskar en bra passform!

Med våra abonnemang kan du inte bara spara tid och pengar utan också njuta av mjuka, hållbara och andningsbara strumpor som är perfekta för alla tillfällen.

Registrera dig idag för den bästa strumpupplevelsen hos Bambusverige!

Nu kan du prenumerera på våra bambustrumpor!

Vi erbjuder nu prenumeration på våra produkter. Vilket innebär att du får hem nya bambustrumpor efter en tid som du satt själv. Väldigt smidigt då du endast behöver fundera på vilka strumpor som du gillar en gång, sen kommer det nya grymma strumpor med jämna mellanrum! 

Du får även rabatt när du väljer prenumeration, 15% från andra leveransen!

Vid andra leveransen medföljer även en faktura för dem produkter du har fått hem, fakturan kan betalas med hjälp av klarna, swish, bankgiro & även vanligt bankkort. 

Tips, Lägg en order på över 299 kr för att få varje leverans fraktfri!

 

Här finns lite länkar till dem produkter som går att prenumerera på, Saknar du någon produkt så är det bara att kontakta oss.

Prenumererbara produkter