Bambustrumpor

Populära bambustrumpor från Bambusverige

Bambustrumpor blir mer och mer populära och är mer miljövänliga och hållbara jämfört med strumpor tillverkade i exempelvis bomull. Bambu är en naturfiber som numera används till olika kläder, som strumpor, kalsonger, trosor och t-shirts och mycket annat. Det är ett mjukt och naturligt material med extra bra absorptionsförmåga. Bambustrumpor både andas och värmer så dina fötter kan vara svala på sommaren och varma på vintern. Bambustrumpornas förmåga att andas gör så att de blir luktfria, samtidigt som fötterna håller sig torra hela dagen. Dessa egenskaper kommer från bambuplantans naturliga skydd mot bland annat svamp och bakterier vilket gör att dina strumpor håller sig fräschare längre och motverkar dålig lukt. Med hjälp av bambustrumpor slipper du fotsvett samtidigt som det både är snyggt och skönt för fötterna.

Bambustrumpor Herr & Dam

Bambusverige har flera olika sorters bambustrumpor till herr och dam. Här hittar du både enfärgade och snygga mönstrade strumpor. Vi har både korta och höga strumpor till riktigt bra priser. Köp ett par, 2-pack eller 3-pack bambustrumpor med snabb leverans idag.

 

Miljövänliga & hållbara strumpor med bambu

Bambu är en växt, som odlas utan ogräsmedel, gödningsmedel eller andra bekämpningsmedel. Materialet är ett av få material som bidrar till en minskning av växthuseffekten, då dess rotsystem behåller vatten i vattendelare och förhindrar jorderosionen. Bambu växer fort utan konstgödsel och det behövs dessutom ingen konstbevattning. Se till att köpa ett par miljövänliga strumpor som både är snygga och sköna.


Se alla våra snygga bambustrumpor och kläder här!

Prenumerera på strumpor - klicka här